Trabzon Belediyesi hedefine ulaştı

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve 23-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Türkiye Gençlik Buluşması hedefine ulaştı. Trabzon Belediye Meclisi’nin en genç üyesi Halil İbrahim Demirtaş Trabzon’un sevgi, kardeşlik ve

Trabzon Belediyesi hedefine ulaştı

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve 23-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Türkiye Gençlik Buluşması hedefine ulaştı. Trabzon Belediye Meclisi’nin en genç üyesi Halil İbrahim Demirtaş Trabzon’un sevgi, kardeşlik ve barış şehri olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini söyledi.

 

Dünyanın 38 ülkesinden ve Türkiye’nin 81 şehrinden gelen 150’yi aşkın gençle yapılan organizasyonunun birleştirici ve bütünleştirici bir nitelik taşıdığını kaydederek, “Dünyanın dört bir yanından kentimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizle birlikte barış ve kardeşlik mesajları verdik. Trabzon gençlerinin dünya çapında bir organizasyonun altından nasıl çıkabileceğini gösterdik. Bundan sonraki süreçte Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi çok daha büyük organizasyonlara başarıyla imza atacaktır. Buna cani yürekten inanıyorum. Çünkü Trabzon gençliğinin arkasında Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gibi bir belediye başkanı, Sayın Dr. Recep Kızılcık gibi bir vali ve Sayın Faruk Nafiz Özak gibi bir bakan ve onlarca değerli büyüğümüz bulunuyor. Destek alan, yaptıkları takdir alan gençler kendilerine güvenenleri asla mahcup etmeyecektir” ifadelerine yer verdi.

 

23-30 Temmuz tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesinde Trabzon’un 150 tane gönüllü turizm elçisi olduğunu ifade ederek, “Gelen misafirlerimizi Trabzon’un geleneklerine göre en iyi şekilde ağırlayıp uğurladık. Kendilerinin her biri şehirlerine ve ülkelerine gittiklerinde Trabzon ile ilgili çok olumlu söylemlerde bulunuyorlar. Bunları bize yapılan geri dönüşlerle de görebiliyoruz. Dünyanın dört bir yanında Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’ne teşekkür mesajları geliyor. Buda gösteriyor ki gençler Trabzon şehri için önemli bir misyon üstlenmişler ve bu misyonun gereğini yerine getiriyorlar. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler