Trabzon Belediyesi gönüllü!

Trabzon Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine gönüllü olarak katılımlarını sağlamak amacıyla "Belediye Hizmetlerinde Gönüllüyüz" adlı bir çalışma başlattı. Belediye hizmetlerine gönüllü olarak katılmak isteyen vatandaşlar belediyeye müracaat edi

Trabzon Belediyesi gönüllü!

Trabzon Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine gönüllü olarak katılımlarını sağlamak amacıyla "Belediye Hizmetlerinde Gönüllüyüz" adlı bir çalışma başlattı.

Belediye hizmetlerine gönüllü olarak katılmak isteyen vatandaşlar belediyeye müracaat edip gönüllülük başvuru formunu doldurmak suretiyle başlatılan çalışmaya katılabilecekler.

Eğitim, kültür, sağlık, spor, çevre, park, trafik, itfaiye, kütüphane, turizm, sosyal hizmetler gibi alanları kapsayan konularda gönüllü olarak katkı sağlamak isteyen vatandaşlara başvurularının uygun bulunması halinde belediye tarafından "gönüllülük kartı" verilecek.

Trabzon Belediye Meclisi'nde kabul edilen yönetmelik gereği faaliyetlerini sürdürecek katılımcılara ayrıca bilgilendirme programları da düzenlenecek. Belediye hizmetlerine gönüllü katılım için 12 yaşını doldurmuş olmak şartı aranırken reşit olmayanların yasal temsilcisinin iznini almış olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel