Trabzon Belediyesi açıldı

12 Haziranda yapılacak genel seçimler için mitinglerini sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’da yaptığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingin ardından Trabzon Belediyesi yeni hizmet binasını hizmete açtı. Trabzon Belediye Başkanı Dr. O

Trabzon Belediyesi açıldı

12 Haziranda yapılacak genel seçimler için mitinglerini sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’da yaptığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingin ardından Trabzon Belediyesi yeni hizmet binasını hizmete açtı. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Devlet Bakanları Faruk Nafiz Özak, Hayati Yazıcı, milletvekilleri ve Trabzon Belediye eski başkanı Niyazi Sürmen ile birlikte kurdeleyi kesen Erdoğan belediye yeni hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek,  hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Gümrükçüoğlu ise Trabzon’a yaptıkları katkılardan dolayı Başbakan Erdoğan’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler