Trabzon Belediyesi 24 saat çalışıyor

Belediyenin karla mücadele ekiplerini gece yarısından itibaren ziyaret ederek destek ve moral veren Başkan Gümrükçüoğlu, 350 personel ve 24 araçla sürdürdükleri kar temizleme çalışmaları ile Trabzon’un sosyal hayatında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığ

Trabzon Belediyesi 24 saat çalışıyor

Belediyenin karla mücadele ekiplerini gece yarısından itibaren ziyaret ederek destek ve moral veren Başkan Gümrükçüoğlu, 350 personel ve 24 araçla sürdürdükleri kar temizleme çalışmaları ile Trabzon’un sosyal hayatında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yoğun kar yağışı sebebiyle özellikle kentin yüksek ve iç kesimlerinde karla mücadele çalışmaların sürdüren belediye ekiplerini gece yarısından itibaren ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
 
Trabzon’da sosyal hayatta herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için 24 esasına göre çalışmalarını sürdüren karla mücadele ekiplerine teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, mücavir alanlarda ve mücavir alanların dışında kar temizleme çalışmalarını ise İl Özel İaresi ve Karayolları ile koordineli şekilde sürdürüldüğünü kaydetti.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, karla mücadele çalışmalarını 350 personel ve 24 araçla sürdürdüklerini ifade ederek, “Meteoroloji raporlarına göre Trabzon’da kar yağışını çok sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Trabzon Belediyemizin tecrübeli yetişmiş 350 personeli ve 24 aracıyla 24 saat esaslı olarak nöbetleşe ve yaptığımız programa göre ana arterlerin kontrolleri sürdürülüyor.
 
Mücavir alanlar ile belediyemiz hudutları dışında da kar temizleme çalışmalarını İl Özel İdaresi ve Karayolları ile koordineli bir şekilde sürdürüyoruz. Trabzon’un sosyal hayatında herhangi bir tıkanıklığın olmaması için gayret gösteren personelime, il özel idaresi, karayolları personeline, yöneticilerine ve amirlerine Trabzon halkı adına şükranlarımı ifade ediyorum.
 
24 saat esaslı yapılan çalışmalar sonucu kent içerisinde ve mücavir alanlarda kapalı yol bulunmuyor. Yoğun kar yağışı olduğu durumlarda öncelikle ana arterlerin, hastane yollarının açık tutulmasını sağlıyoruz. Ayrıca buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon serme çalışmalarını da sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, kar yağışlarında vatandaşlardan mümkün olduğunca özel araçları ile trafiğe çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini isteyerek, “Özel araçları ile trafiğe çıkma mecburiyetinde kalan vatandaşlarımızdan ise kar lastiklerini kullanmalarını, bu yoksa mutlaka araçlarında zincir bulundurmalarını özellikle istirham ediyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel