Trabzon, Belediye’de kucaklaştı

Kurban Bayramı’nın birinci günü protokol ile halkın bayramlaşması Trabzon Belediyesi’nde  gerçekleşti. Trabzon Belediyesi'ndeki halk günü bayramlaşmasında protokol ile vatandaşlar bir araya gelirken katılımın yüksek olması dikkat çekti. Bayramlaşmaya, Tra

Trabzon, Belediye’de kucaklaştı

Kurban Bayramı’nın birinci günü protokol ile halkın bayramlaşması Trabzon Belediyesi’nde  gerçekleşti. Trabzon Belediyesi'ndeki halk günü bayramlaşmasında protokol ile vatandaşlar bir araya gelirken katılımın yüksek olması dikkat çekti. 

Bayramlaşmaya, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tugay Komutan Vekili Piyade Albay İlhami Ulu, Kamu Görevlileri,  Etik Kurulu üyesi Asım Aykan, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, TESOB Başkanı Metin Kara, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, STÖ başkanları, siyasi parti temsilcileri belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Katılımın yoğun olduğu Bayramlaşma töreninde belediyeye gelen misafirlere kurban kavurması, börek ve tatlı ikram edildi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN - FOTO GALERİ -

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kurban Bayramı'nın insanlar arasındaki birlik ve bütünlüğü pekiştirdiğini ifade ederek, "Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban Bayramı paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koymaktadır. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuz bozulmadan dimdik ayakta kalacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle Trabzon halkının, milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eder tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim" ifadelerine yer verdi. https://www.haber61.net/trabzon-belediyede-kucaklasti-1848g.htm

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel