Trabzon Belediye Meclisi toplantısı

Meclisin açılışında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Başkan Gümrükçüoğlu Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nin 15 gün içerisinde tamamlanacağını belirterek, “ Müteahhitle yaptığımız görüşmelerde Hamamizade İhsan Be

Trabzon Belediye Meclisi toplantısı

Meclisin açılışında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nin 15 gün içerisinde tamamlanacağını belirterek, “ Müteahhitle yaptığımız görüşmelerde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nin 15 gün içerisinde tamamlanacağını belirttiler. Kentimizin önemli merkezlerinden biri olacak Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi kültür ve sanatın hizmetine sunulacaktır” diye konuştu.

 

Gümrükçüoğlu ayrıca Atapark’ta yapılan yeni hizmet binasına Kasım ayı sonuna kadar taşınmayı planladıklarını belirterek, “Ümit ediyorum ki bir sonraki meclis toplantısını yeni hizmet binamızda yaparız” ifadelerini kullandı.

 

Kentte otopark ihtiyacını gidermek amacıyla sürekli arayış içerisinde olduklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu belediyenin yeni hizmet binasını taşınmasının ardından İmar müdürlüğü olarak kullanılan binanın yerinde katlı otopark yapmak için proje hazırladıklarını belirterek, “ Bunun yanından Ahi Evren Dede Kalp Damar Hastanesinin karşısında Sağlık Bakanlığından aldığımız alanda da katlı otopark yapacağız. Ayrıca Kanuni Anadolu Lisesi’nin bahçesini altına da otopark yapımı için gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Belediye makine parkını yenilemek için 54 yeni iş makinesi ve araç aldıklarını da sözlerine ekmeyen Gümrükçüoğlu, “ Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla 5 adet yeni otobüs almıştık. Buna ilave olarak 5 adet daha yeni otobüs aldık. Yakında yeni otobüslerimizi vatandaşların hizmetine sunacağız. Böylece belediye 10 yeni otobüs kazandırmış olduk” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel