Trabzon Bayburt yolu neden kapalı

 Sahil şeridini Solaklı vadisinden başlayarak Çaykara-Köknar-Karaçam güzergahından Bayburt’a bağlayan Çaykara-Bayburt karayolunun en önemli geçidi olan Karaçam-Derebaşı-Demirkapı geçidi halâ ulaşıma açılmadı.  Nisan ayında Derebaşı'nda planlanan HES inşaa

Trabzon Bayburt yolu neden kapalı

 

Sahil şeridini Solaklı vadisinden başlayarak Çaykara-Köknar-Karaçam güzergahından Bayburt’a bağlayan Çaykara-Bayburt karayolunun en önemli geçidi olan Karaçam-Derebaşı-Demirkapı geçidi halâ ulaşıma açılmadı. 

 

Nisan ayında Derebaşı'nda planlanan HES inşaatı için kurulan şantiyede yanan iş makinelerinden biri köprü üzerinde karayolunu kapattı. İş makinesinin kaldırılmaması ve yolun trafiğe açılmaması vatandaşlar arasında tepki ile karşılanıyor. 

 

Devlet karayolu olarak bilinen bu güzergâh Bayburt’dan doğu illeri ile ulaşımı sağladığından özel araçlarla seyahat eden yolcular daha kısa olduğu için burayı tercih ediyor. Bayburt’a 50 km kala yolun kapalı olmasıyla geri dönen sürücüler bu duruma tepki gösteriyorlar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel