Trabzon Başka bir Trabzon olacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yapımı süren ve bünyesinde tüneller ile viyadükleri de barındıran 23 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı'nın tamamlanması halinde Trabzon'un başka bir Trabzon olacağını söyledi.Vali Öz, beraberindeki AK Parti Trabzon Mill

Trabzon Başka bir Trabzon olacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yapımı süren ve bünyesinde tüneller ile viyadükleri de barındıran 23 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı'nın tamamlanması halinde Trabzon'un başka bir Trabzon olacağını söyledi.

Vali Öz, beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, Karayolları Trabzon Bölge Müdürü Selehattin Bayramçavuş ile teknik ekip ile yapımı devam eden Kanuni Bulvarı ile bulvara bağlanacak olan Akyazı Tüneli ile viyadük çalışmalarını inceledi.

Öz, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, Karayolları'nın çalışmalarını yerinde görme fırsatı bulduklarını anlatan Öz, "Ulaştırma Bakanlığımız, Karayolları Bölge Müdürlüğümüz Trabzon’da yaklaşık 4,5 milyar liralık yatırım gerçekleştiriyor. Bunun 2,7 milyar lirası gerçekleşmiş durumda. Diğerleri de devam ediyor. Bu çerçevede Karayolları'nın Of - Balaban yolundan başlayıp Çaykara Yolu, Trabzon şehir içinde Kanuni Bulvarı, Maçka Yolu, Derecik Yolu-Akçaabat Yolu ve Düzköy -Tonya - Beşikdüzü yoluna kadar, Trabzon’un doğusundan batısına çok geniş bir alanda ve çok farklı bölgelerde  yoğun çalışmaları bulunuyor. Bu çalışmaları değerlendirerek gelinen aşamayı ortaya koyduk" dedi.

Çalışmaların hızlanması için yapılması gerekenleri de görüştüklerini anlatan Öz, "Özellikle şehre ayrı bir hava verecek Kanuni Bulvarı'nı, Akyazı girişinden Boztepe Tüneli'ne kadar toprak üstü tünel ve viyadük çalışmalarını değerlendirdik. Ayrıca Trabzon'a önemli bir değer katacak olan Karşıyaka - Uğurlu yolunu da yerinde gördük. Karayollarının mevcut çalışmaları tamamlandığında Trabzon başka bir Trabzon olacak. Trabzon ulaşımda önemli bir aşama kat etmiş olacak. Bu çalışmalar için Karayollarına, teknik kadroya, çalışan müteahhit firmaya teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Özak da Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları'nın Trabzon'da gerçekleştirdiği tünel, viyadük ve yol çalışmaları ile kente çok ciddi bir yatırım yapıldığına işaret ederek, projeler tamamlandığında Trabzon'un çehresinin değişeceğine dikkati çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel