Trabzon Atasu'yunu içiyor

Trabzon’un ve çevre belediyelerin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak Atasu Barajı bitirerek hizmete sunmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ Salı gününden itibaren Trabzonlu vatandaşl

Trabzon Atasu'yunu içiyor

Trabzon’un ve çevre belediyelerin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak Atasu Barajı bitirerek hizmete sunmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ Salı gününden itibaren Trabzonlu vatandaşlarımız Atasu barajının suyundan içecek. Normal programda 2012 yılı sonunda bitirilmesi planlanan Atasu Barajı’nın bir yıl erken bitirilmesi için 2009 yılının ikinci 6 ayında 20 Milyon TL ek ödenek çıkarttık. Baraj için 2010 yılında kullanılmak üzere bütçeye 35 milyon TL ödenek konulmasını sağladık. 28 Aralık 2010 tarihinde su tutmaya başlayan Atasu Barajı’nda doluluk oranının yüzde yüze ulaşması nedeniyle daha önce Haziran ayında faaliyete sokmayı planladığımız Barajı 17 Mayıs tarihi itibariyle hizmete sunuyoruz.

Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Barajın erken bitirilmesinden dolayı verdikleri desteklerden dolayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza ve milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel