Trabzon asayişinden kısa kısa

Edinilen bilgiye göre, Düzköy ilçesi Çayırbağı beldesinde bulunan ve Çayırbağı beldesi ile Tonya ilçesi arasında yapılmakta olan yol inşaatını yapmakta olan bir inşaat firmasında geçici işçi olarak çalışan E.Ç. isimli şahsın cep telefonunda PKK terör örgü

Trabzon asayişinden kısa kısa

Edinilen bilgiye göre, Düzköy ilçesi Çayırbağı beldesinde bulunan ve Çayırbağı beldesi ile Tonya ilçesi arasında yapılmakta olan yol inşaatını yapmakta olan bir inşaat firmasında geçici işçi olarak çalışan E.Ç. isimli şahsın cep telefonunda PKK terör örgütüne görüntülerin bulunduğu duyumunu alan jandarma ekipleri şüpheli E.K.'yı gözaltına aldı.

Yapılan incelemede cep telefonunda PKK terör örgütünün arazide çekilmiş silahlı faaliyetlerine ilişkin görüntüler tespit edilirken, gözaltına alınan şüpheli E.Ç. daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

- BİT İLACI İÇEN ÇOCUK KURTARILAMADI

Trabzon'un Yomra ilçesinde bit ilacı içen 3 yaşındaki Onur Altınkaya hastanaye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Madenli köyünde meydana gelen olayda 3 yaşındaki Onur Altınkaya evde bulunan bit ilacından içerek zehirlendi.

Bir süre sonra fenalaşan Onur, annesi tarafından Araklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.
Onur Altınkaya'nın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılırken olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel