Trabzon Arsin'de heyelan

Trabzon'u Arsin İlçesi'ne bağlı Fındıklı ve Atayurt Beldesi'nde dün geceden beri yağan yağmurlardan dolayı heyelan olaylarının meydana geldiği kaydedildi.Atayurt Belde Belediye Başkanı Hüseyin Zengin, açıklamada dün geceden beri yağan yağmurdan dolayı hey

Trabzon Arsin'de heyelan

Trabzon'u Arsin İlçesi'ne bağlı Fındıklı ve Atayurt Beldesi'nde dün geceden beri yağan yağmurlardan dolayı heyelan olaylarının meydana geldiği kaydedildi.

Atayurt Belde Belediye Başkanı Hüseyin Zengin, açıklamada dün geceden beri yağan yağmurdan dolayı heyelandan dolayı mahalle yollarının kapandığını belirterek, “Şuanda kapalı olan mahalle yollarımızı açmak için 2 kepçemiz çalışıyor, bunun yanında birkaç evi su bastı” dedi.

Atayurt'ta heyelan olayında can kaybının yaşanmadığını kaydeden başkan Zengin, “Sadece mahalle yollarımızı heyelandan dolayı kapandı  bir çok yerde toprak kayması oldu, evleri su bastı. Bunun yanında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki ilköğretim okulumuz heyelandan dolayı tehlike altında. Belediyenin iş makinesini toprak yamasından dolayı zarar görmüştü,onu da toprak altından kurtardık.  2 iş makinemiz mahalle yollarını açmak için çalışıyor.” diye konuştu.

Fındıklı Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Kefelioğlu, beldede heyelan olaylarının yaşandığını kaydederek, “Mahalle yollarımız kapandı, belediyenin iş makineleri kapalı olan mahalle yollarını açmak için seferber olmuş durumda. Bunun yanında bir kaç evimizi de su bastı ama can kaybının olmaması sevindirici” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler