Trabzon Araklı jandarma kovalamacası

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı İlçesinde Jandarma ekiplerini gören şahıslar seyir halindeyken içinde bulundukları araçtan uyuşturucu maddeleri atmaya çalışırken yakayı ele verdiler. İlçe Jandarma ekipleri “Adli Devriyelerini” tamamladıkta

Trabzon Araklı jandarma kovalamacası

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı İlçesinde Jandarma ekiplerini gören şahıslar seyir halindeyken içinde bulundukları araçtan uyuşturucu maddeleri atmaya çalışırken yakayı ele verdiler. İlçe Jandarma ekipleri “Adli Devriyelerini” tamamladıktan sonra karakola geri döndükleri esnada karşı yönden gelen bir araç camından beyaz kâğıtlar atıldığını fark etti.

UYANIK KOMUTAN

Araç komutanı olarak görev yapan Astsubay devriye aracı durdurarak yere atılan beyaz kağıtların ne olduğuna baktı. Kağıtların içerisinde esrar maddesini gören komutan devriye aracı ile şüpheli şahısların aracını takip etti ve bir süre sonra durdurdu. Araç içerisinde 4 kişinin yolculuk ettiğini tespit eden jandarma ekipleri araç içerisinde araba yaptı.

ARAÇTAN APART ÇIKTI

Yapılan aramalarda; aracın ön koltuğu torpido bölümünde zulalanmış vaziyette esrar madde si ele geçirilirken. Araç içerisinde plastik bidon ile esrar içme aleti bulundu. Şüpheli şahıslar toplamda 60 gram esrar ile yakalanırken karakola getirildi. F.F, U.E, A.S  ve T.K, hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler