Trabzon Akyazı'da iki genç denizde boğuldu!

 Trabzon’un Akyazı sahilinde 2 genç denizde boğularak hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre, Ağrı’dan Trabzon’a kurbanlık hayvan satmak üzere gelen Osman Kızılkula (16) kurban pazarının kurulu olduğu Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanı sahilinde serinle

Trabzon Akyazı'da iki genç denizde boğuldu!

 

Trabzon’un Akyazı sahilinde 2 genç denizde boğularak hayatını kaybetti. 
 
Edinilen bilgiye göre, Ağrı’dan Trabzon’a kurbanlık hayvan satmak üzere gelen Osman Kızılkula (16) kurban pazarının kurulu olduğu Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanı sahilinde serinlemek için denize girdi. Denizde bir anda gözden kaybolan yeğenini kurtarmak için denize giren Suat Kızılkula (18) da bir süre sonra gözden kayboldu.
 
Çevredeki vatandaşlar konuyla ilgili güvenlik güçlerine bilgi verirken, bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri çağrıldı. Yapılan çalışmalar sonrası 2 gencin cansız bedenleri denizden dalgıçlar tarafından çıkartılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 
Öte yandan gençlerin yakınları Sahil Güvenlik ekiplerine bölgeye geç geldikleri için büyük tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel