Trabzon AK Parti'yi karıştıran atama

Sağlık Bakanlığının Trabzon Hackalı Baba Devlet Hastanesi Başhemşiresi  Safiye Ertemli’yi görevden alıması Trabzon AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığında rahatsızlık yarattı.Hemşire Ertemli  AK Parti Akçaabat Eski İlçe başkanı Osman Çavuş’un kızı olduğu içi

Trabzon AK Parti'yi karıştıran atama

Sağlık Bakanlığının Trabzon Hackalı Baba Devlet Hastanesi Başhemşiresi  Safiye Ertemli’yi görevden alıması Trabzon AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığında rahatsızlık yarattı.

Hemşire Ertemli  AK Parti Akçaabat Eski İlçe başkanı Osman Çavuş’un kızı olduğu için Akçaabat ilçesinde bu görevden alma tepki ile karşılandı.

Oluşan tepkiler üzerine  Trabzon AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun görüşlerinihaber61net'e açıkladı.

Bıyıklıoğlu, “ Başhemşire Ertemli'nin görevden alınmasında Akparti Trabzon teşkilatının bir ilgisi olmadığını belirterek" Sağlık Bakanlığı yetkilileri kendi aralarında yapmış oldukları çalışma gereği Ertemli’yi görevden aldı. Bu olayın kesinlikle bizim ile bir alakası yok.”dedi.

Akparti Akçaabat ilçe eski başkanı Osman Çavuş’un AK Partiye vermiş olduğu hizmetin tartışılmaz olduğunu söyleyen Bıyıklıoğlu, “ Sağlık Bakanlığı ile yapmış olduğumuz temaslarda görevden alınan arkadaşımızın daha üst bir göreve atanması ihtimali var. Çavuş’un vermiş olduğu hizmetleri biliyoruz. Yapmış olduğu açıklamalara üzüldüm. Bu görevden almasağlık bakanlığı tarafından yapılmıştır.Akparti Trabzon teşkilatları yada bizle ilgili değil”dedi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel