Trabzon Ağır Ceza tahliye etti!

Rize’nin Pazar İlçe Adliyesi Asliye Ceza Hakimi ile tartıştığı için tutuklanarak yaklaşık bir hafta önce cezaevine konulan Rize Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Bilal Bekar, bugün tahliye edildi.  Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Öğretim

Trabzon Ağır Ceza tahliye etti!

Rize’nin Pazar İlçe Adliyesi Asliye Ceza Hakimi ile tartıştığı için tutuklanarak yaklaşık bir hafta önce cezaevine konulan Rize Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Bilal Bekar, bugün tahliye edildi.

 

Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Bilal Bekar babasının bir işinden dolayı gittiği Pazar Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesi Kalemi’nde otururken Pazar Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Murat Bilge ile yaşadığı tartışma nedeniyle tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Bekar’ın avukatı Rize Baro Başkanı Avukat Ateş Hatinoğlu karara itiraz etmesi üzerine dosya Trabzon Ağız Ceza Mahkemesi’ne gönderilmişti.

 

Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi bugün Bekar’ın tahliyesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel