Trabzon Adli Tıp otopsiyi yaptı!

Giresun'da meydana gelen trafik kazasında ölen bir kişi ile eşinin cenazeleri, yakınlarınca Trabzon Adli Tıp Kurumundan alınarak uçakla İstanbul'a gönderildi. (79) getirildikleri Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı.Giresun'da meydana gelen trafik ka

Trabzon Adli Tıp otopsiyi yaptı!

Giresun'da meydana gelen trafik kazasında ölen bir kişi ile eşinin cenazeleri, yakınlarınca Trabzon Adli Tıp Kurumundan alınarak uçakla İstanbul'a gönderildi. (79) getirildikleri Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı.

Giresun'da meydana gelen trafik kazasında ölen bir kişi ile eşinin cenazeleri, yakınlarınca Trabzon Adli Tıp Kurumundan alınarak uçakla İstanbul'a gönderildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün, Ali Yılmaz'ın kullandığı, 61 S 0886 plakalı yolcu otobüsünün, Giresun'un Görele ilçesinin Karadeniz Sahil Yolu Soğuksu Mahallesi mevkisinde, trafik uyarı levhalarına çarpıp yan yatarak yandığı kazada hayatını kaybeden Mehmet Ziya Topcu (83) ile eşi Fatma Saniha Topcu'ya

(79) getirildikleri Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı.

Otopsi işleminin tamamlanması sonrası yakınlarınca da teşhis edilen Topcu çiftinin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Topçu çiftinin cenazeleri, akşam saatlerinde, Trabzon Havalimanı'ndan bir uçağa konularak, defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Çiftin cenazelerinin, yarın, İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Rumeli Kavağı Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından aynı ilçede toprağa verileceği belirtildi.

Giresun Valiliği, kazada otobüs sürücüsü Ali Yılmaz ile Emin Özdemir, Mehmet Ziya Topcu, Fatma Saniha Topcu, Hatice Yavuz, Kıymet Yavuz, Erhan Yıldız, Mehmet Usta ve Kadir Tütünci'nin hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Kazada ağır yaralanan Erhan Yıldız da kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler