Trabzon adından söz ettiriyor

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyarette Artvin’in bölge ve ülke için öneminde değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Türkiye’nin Kafkaslara a

Trabzon adından söz ettiriyor

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Artvin’in bölge ve ülke için öneminde değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Türkiye’nin Kafkaslara açılan kapısı olan güzel Artvin’imiz, sadece bölgemiz için değil ülkemiz ve bu coğrafyanın tümü için büyük önem arz etmektedir” dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe de bölgenin en gelişmiş ili konumunda bulunan Trabzon’u ve Trabzon’da yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek “Trabzon’a her geldiğimiz de bu tarihi şehrin çehresinin daha da değiştiğini görüyoruz. Trabzon, son yıllarda yakaladığı değişim ve gelişimle adından söz ettiriyor. Bunda sizin büyük emekleriniz var. Sizi ve çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve örnek alıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel