Trabzon 6 ili bir araya getirdi

Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı bugün Trabzon Valiliğinde yapıldı. Trabzon'a kurulacak Kalkınma Ajansı toplantısına bugün 6 ilden katılım gerçekleştirildi. Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Artvin, Giresun, Gümüşhane

Trabzon 6 ili bir araya getirdi

Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı bugün Trabzon Valiliğinde yapıldı.

Trabzon'a kurulacak Kalkınma Ajansı toplantısına bugün 6 ilden katılım gerçekleştirildi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize illerinin Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Trabzon TSO başkanlığının katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Trabzon Valisi Recep Kızılcık ilk olarak Toplantıya katılımdan dolayı yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarak, daha koordineli çalışılarak, Doğu Karadeniz'in daha iyi yerlere geleceğini belirtti.

Bugün gerçekleştirilen toplantıda Vali Kızılcık, “Bu ajansların kurulma nedeni yakın illerle yapılan projelerin daha koordineli çalışılarak, daha kısa zamanda yapılmasıdır. Trabzon'a kurulacak olan Kalkınma Ajansı 6 ili kapsayacak” dedi.

İlk toplantının bugün gerçekleştiğini belirten Vali Kızılcık, “Bugün ki toplantımızda Başkan vekili seçim, Genel sekreter niteliklerinin tespiti, Kalkınma Ajansının ismi ve amblemi belirlenecek. Doğu Karadeniz'de dengeli proje geliştirerek bölgemizdeki yatırımların önemini ortaya çıkaracağız” dedi.

Trabzon'un son açıklanan teşvik uygulamasında 4. Bölgeye alınmasının çok büyük bir artı olduğunu belirten Kızılcık, Teşvik'i değerlendirmek için Kalkınma ajansları önemlidir. Bölgemiz çalışmalarımızla iyi yerlere gelecektir. Doğu Karadeniz ve Trabzon için tüm çabalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler