Trabzon 41 işçi mağdur!

Haber61.Net - Haber - Servisi - Trabzon İl Özel idaresinde emekliye ayılan işçiler kıdem tazminatlarını alamadıkları için dert yandıkları öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; 41 işçi İl Özel idaresinden emekli olduktan sonra tazminatlarını ala bilmek için ça

Trabzon 41 işçi mağdur!

Haber61.Net - Haber - Servisi - Trabzon İl Özel idaresinde emekliye ayılan işçiler kıdem tazminatlarını alamadıkları için dert yandıkları öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; 41 işçi İl Özel idaresinden emekli olduktan sonra tazminatlarını ala bilmek için çalmadık kapı bırakmadı. Resmi prosedürü tamamlayan işçiler sonrasında hak ettikleri tazminat almak için beklemeye koyulsa da  aradan geçen süre içerisinde işçilerin paraları yatmadı. Mağdur olduklarını ifade ederek büromuzu arayan işçiler, " Tam 60 gün oldu ve bizler hala daha bekliyoruz. araya seçim girdi falan diyerek her halde bizleri daha da bekletecekler buna bir çare bulsunlar."şeklinde sorunlarını dile getirdiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel