Trabzon 3 bant bilardo şampiyonası başladı

 Türkiye Bilardo Federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan 3 Bant Trabzon Bilardo Şampiyonası start aldı.  Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Spor kompleksinde yer alan Bilardo merkezinde dün başlayan müsabakalara

Trabzon 3 bant bilardo şampiyonası başladı

 

Türkiye Bilardo Federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan 3 Bant Trabzon Bilardo Şampiyonası start aldı. 
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Spor kompleksinde yer alan Bilardo merkezinde dün başlayan müsabakalara 32 sporcu katıldı.
 
Trabzon Bilardo İl Temsilcisi Ahmet Üstün yaptığı açıklamada, şampiyonanın güzel bir atmosferde geçeceğini belirterek “Buradan çıkacak olan arkadaşlarımız Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.
 
Turnuvada müsabakalar 11 sayıdan 2 set üzerinde yapılacağı öğrenilirken, 2013 Trabzon 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın yarı final ve final müsabakaları 13 Ocak Pazar günü oynanacağı bildirildi.
 
Öte yandan, Şampiyonada dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonası'nda Trabzon’u temsil edecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler