Torul'da tünel yapımına başlandı!

Karayolları yetkililerinden alınan bilgiye göre, Gümüşhane-Trabzon karayolunun Torul ilçesi çıkışında iki tünelin yapım çalışmalarına başlandığı belirtildi. Gelecekte yapımına başlanılacak bölünmüş yollar da dikkate alınarak, her biri bir kilometre uzunlu

Torul'da tünel yapımına başlandı!

Karayolları yetkililerinden alınan bilgiye göre, Gümüşhane-Trabzon karayolunun Torul ilçesi çıkışında iki tünelin yapım çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Gelecekte yapımına başlanılacak bölünmüş yollar da dikkate alınarak, her biri bir kilometre uzunluğunda iki tünel yapımının devam ettiğini vurgulayan yetkililer, şunları kaydetti:

"Yapılacak olan tünelle birlikte sık sık kazaların yaşandığı karayolunun bu bölümünde büyük ölçüde kazaların da önüne geçilmiş olunacak. Torul ilçesinin Yarlar Mahallesi'nden başlayan Torul Tünel 1 ve Torul Tüneli 2, Torul Kalesi'nin altından geçerek Tufaniye Mahallesi'nden çıkacak. Torul tünelleriyle Gümüşhane il sınırları içerisindeki tünel sayısı da 16'dan 18'e yükselmiş olacak. "

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel