Tonya'yı yağa kaldıracağız!

Trabzon’un Tonya İlçesi MHP Belediye Başkan Adayı Selim Bekar ve genç işadamı Abdurrahman (Kürşat) Başkan seçim çalışmalarına iddialı bir şekilde başladı. Tonya’da esnaf ziyareti yapan MHP teşkilatı bu seçime farklı bir heyecan katacağız mesajı verdiler.

Tonya'yı yağa kaldıracağız!

Trabzon’un Tonya İlçesi MHP Belediye Başkan Adayı Selim Bekar ve genç işadamı Abdurrahman (Kürşat) Başkan seçim çalışmalarına iddialı bir şekilde başladı. Tonya’da esnaf ziyareti yapan MHP teşkilatı bu seçime farklı bir heyecan katacağız mesajı verdiler. Esnaf ziyaretinde konuşan Başkan Adayı Bekar, “Tonya’da belediye Başkanı olmak Tonya’nın sorunlarına farklı bakış açıları kazandırmaktır.

Yöneticinin olaylara yaklaşımıdır. Ben bürokrasi deneyimlerimden yöneticilik deneyimlerimden faydalanarak halkımıza hizmet edeceğim. Tonya’ya Tonyalılara hizmet etmek için Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Başarılı belediyeler ne yapmışsa bizde aynısını yapacağız. Yılların birikimi ile kaynaklarımızı nereden bulacağımızı gayet iyi biliyoruz. Var olan sorunları da çözmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. MHP Belediye meclis üyesi adayı genç işadamı Abdurrahman (Kürşat) Başkan ise, “Yıllardır Tonya’da unutulan ve farklılaşan siyaset var. Bizler MHP olarak bu unutulan ve farklılaşan bu siyaseti yeniden canlandırmaya ayağa kaldırmaya geliyoruz. Tonya’nın bir evladı olarak buraya hizmet etmek bizim en büyük görevimizdir. Biz bu görve ve bilincin farkında olarak Tonya’da MHP’yi şaha kaldıracağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan MHP Tonya teşkilatının Cumartesi günü saat 12,30’da Tonya’da düzenleyeceği mitinge Trabzon Milletvekili eski bakan Koray Aydın ve Parti teşkilatları katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel