Tonya'ya yüksekokul müjdesi!

Trabzon’un Tonya ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne bağlı hizmet verecek olan Tonya Meslek Yüksek Okulu’nun açılmasının YÖK tarafından onaylandığı belirtildi.Konuyla ilgili bilgi veren Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Tarım ve Hayvancılık Progra

Tonya'ya yüksekokul müjdesi!

Trabzon’un Tonya ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne bağlı hizmet verecek olan Tonya Meslek Yüksek Okulu’nun açılmasının YÖK tarafından onaylandığı belirtildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Tarım ve Hayvancılık Programlı Tonya Meslek Yüksek Okulu’nun önünde başka engel kalmadığını ve okulun 2013-2014 Eğitim öğretim döneminde öğrenci almasını beklediklerini belirtti. 1995 yılından bu yana süren çalışmaların karşılığını aldıklarını belirten Kurt “Tonya hazırdır, Yüksekokulu’nu ve öğrencilerini beklemektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel