Tonya'da çuval dağıtılacak

     Trabzon Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kaliteli Fındık Projesi-2012 kapsamında 2 Temmuz'da başlatılan, ''Oltan'dan 50 Bin Çuval'' uygulamasına Tonya ve Köprübaşı ilçelerinin de dahil edildiği belirtildi.      Açıklamada, fındık üreti

Tonya'da çuval dağıtılacak


     Trabzon Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kaliteli Fındık Projesi-2012 kapsamında 2 Temmuz'da başlatılan, ''Oltan'dan 50 Bin Çuval'' uygulamasına Tonya ve Köprübaşı ilçelerinin de dahil edildiği belirtildi. 
     Açıklamada, fındık üretiminin az olması nedeniyle çuval dağıtım programına alınmayan Tonya ve Köprübaşı'ndaki üreticilerden gelen talep üzerine 500'er çuval dağıtılmasına karar verildiği ifade edilerek, çuval dağıtımının 18 Temmuz Çarşamba günü Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce gerçekleştirileceği kaydedildi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel