Tonya da beyaza büründü

Trabzon'un Tonya ilçesinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı ilçe merkezini beyaza bürüdü.Etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, Tonya'da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 25 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 50 santimet

Tonya da beyaza büründü

Trabzon'un Tonya ilçesinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı ilçe merkezini beyaza bürüdü.

Etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, Tonya'da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 25 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 50 santimetreye ulaştığı bildirildi. Tonya Belediyesi, yaptığı kar temizleme çalışmaları ile trafiğe kapanan mahalle yollarını ulaşıma açtı.

Tonyalı vatandaşlar, karın yağmasına sevinçle karşılayarak, Tonya'nın gelinlik kızlar gibi beyaza büründüğünü söyledi. Ayrıca ilçede zincirsiz trafiğe çıkan araçların zorlandıkları gözlenirken, yetkililer zincir takma konusunda sürücüleri uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel