Tolunay Kafkas ve eşi Konağın misafiri oldu

Konağın Bu Haftaki Misafirleri Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Ve Eşi Oya Kafkas’tı              Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık eşi Sema Kızılcık’la birlikte, Trabzonspor’da görevine yeni başlayan Teknik Direktör Tolunay ve eşi Oya Kafkas’ı Valili

Tolunay Kafkas ve eşi Konağın misafiri oldu

Konağın Bu Haftaki Misafirleri Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Ve Eşi Oya Kafkas’tı              

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık eşi Sema Kızılcık’la birlikte, Trabzonspor’da görevine yeni başlayan Teknik Direktör Tolunay ve eşi Oya Kafkas’ı Valilik konutunda ağırladı.
               
Sabah kahvaltısı eşliğinde süren sohbet yaklaşık 2 saat sürerken, Vali Kızılcık, Tolunay Kafkas’a yeni görevinde başarılar diledi. Bayan Kızılcık ise, misafirleriyle yakından ilgilenerek onlara ikramda bulundu. Teknik Direktör Tolunay ve eşi Oya hanım da, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık'a teşekkür etti.
               
Sohbetin ardından Oya Kafkas’a hediye veren Bayan Kızılcık, konuklarına Trabzon’da bir evlerinin olduğunu ve her zaman kendilerini ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel