TOKİ'den Giresun'a tıp fakültesi

 Cumhurbaşkanlığı tarafından Giresun Üniversitesi Rektörlüğüne 29 Mart tarihinde ataması yapılan Prof.Dr. Aygün Attar, kamuoyunda merak edilen tıp fakültesi, merkez laboratuvarı, işadamı Öner Hekim'in bağışı ve TOKİ tarafından yapılacak binalarla ilgili a

TOKİ'den Giresun'a tıp fakültesi

 

Cumhurbaşkanlığı tarafından Giresun Üniversitesi Rektörlüğüne 29 Mart tarihinde ataması yapılan Prof.Dr. Aygün Attar, kamuoyunda merak edilen tıp fakültesi, merkez laboratuvarı, işadamı Öner Hekim'in bağışı ve TOKİ tarafından yapılacak binalarla ilgili açıklama yaptı.

 

Üniversite daire amirlerinin de yer aldığı toplantıda konuşan Rektör Attar, 21 Mayıs 2012 tarihinde ihalesinin yapıldığını ve 2 temmuz 2012 tarihinde de firmaya teslim edildiğini belirterek inşaatın devam etmekte olduğunu söyledi.

 

Tıp fakültesinin açılabilmesi için gerekli fiziki şartların, akademik kadronun oluışturulması için çalışmaların devam ettiğini belirten Rektör Attar; şöyle konuştu: "Tıp fakültemizde öğrenim görecek öğrencilerin pratik eğitim yapmalarına imkan sağlanacak araştırma hastanesi için üniversitemiz ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalan protokolde hastanenin ne zaman başlayıp, hizmete gireceği konusunda tarih belirtilmemiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler