TOKİ ticaret merkezini satışa çıkardı

 TOKİ, Bahçecikte yaptığı 354 konutun bitişiğinde yaptığı ticaret merkezini satışa çıkardı. Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan ve mülkiyeti TOKİ’ye ait olan alışveriş merkezi içeri

TOKİ ticaret merkezini satışa çıkardı

 

TOKİ, Bahçecikte yaptığı 354 konutun bitişiğinde yaptığı ticaret merkezini satışa çıkardı. Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan ve mülkiyeti TOKİ’ye ait olan alışveriş merkezi içerisinde bulunan 28 ayrı bağımsız bölümün satışı açık artırma yolu ile gerçekleştirilecek.
 
28 Mayıs Salı günü saat 14.00’de yapılacak satışlar, İstanbul Merkez Eskidji, Ankara Bilkent TOKİ Salonu ve www.eskidji.com adresinden canlı, aynı anda senkronize olarak gerçekleştirilecek.
İlgi duyan vatandaşlar, www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com sitelerinden gerekli bilgileri edinebilirler. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler