“TOBB’de Hisarcıklıoğlu göreve devam etmeli.”

 Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu her alanda, özellikle de ekonomide istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayarak, iş dünyasının en önemli örgütü olan TOBB’de bu nedenle M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun göreve devam etme

“TOBB’de Hisarcıklıoğlu göreve devam etmeli.”

 

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu her alanda, özellikle de ekonomide istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayarak, iş dünyasının en önemli örgütü olan TOBB’de bu nedenle M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun göreve devam etmesini istediklerini  açıkladı.
 
Köleoğlu, oda ve borsaların son yapılan genel kurullarının hemen hemen tamamında M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bir dönem daha başkan olarak görev alması yönünde ortak görüş belirdiğine dikkat çekerek şunları söyledi:
 
“Sayın Hisarcıklıoğlu döneminde iş dünyasının hem kapıları, hem de ufku açılmıştır. Oda ve borsalar klasik yapılarını bir kenara koyarak, hem kendilerini geliştirmiş, hem de üyelerine her alanda en kaliteli hizmeti sunar hale gelmişlerdir. Rifat Hisarcıkloğlu ile yakalanan, sadece ülke çapında değil, uluslararası arenadaki  bu temsil ve yükseliş ivmesinin bir dönem daha devam etmesi gerektiği kanaatindeyiz.Bunun için başkan,  ‘göreve devam’ diyerek hizmetini sürdürmelidir.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel