TOBB Trabzon’da sağlık fakültesi kurmak istiyor

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Trabzon’da Sağlık Bilimler Fakültesi açmak istiyor. Üç yıldır hem TOBB’da danışmanlık görevini hem de  TOBB ETÜ Hastanesi’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Şadan Eren Trabzon Söğütlü’de TOBB Üniversitesi’ne bağ

TOBB Trabzon’da sağlık fakültesi kurmak istiyor

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Trabzon’da Sağlık Bilimler Fakültesi açmak istiyor. Üç yıldır hem TOBB’da danışmanlık görevini hem de  TOBB ETÜ Hastanesi’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Şadan Eren Trabzon Söğütlü’de TOBB Üniversitesi’ne bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulması yönünde çalışmaları olduğunu ifade etti. Eren, “TTSO bununla ilgili arazi temin etmeye çalışıyor. Temin edildiği zaman TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu bunun yapılmasının sözünü açıkça verdi.”şeklinde konuştu.

Eren, “ Mühim olan Trabzon’a bir okul kazandırılması. Bunun için de Trabzon’un birlikte karar verip bu okulun yapılmasına destek olması gerekmektedir. Gündemde seçimler olduğu için çalışmalar biraz yavaşlamış durumda. Önümüzdeki günlerde TTSO konuyu gündeme getirirse biz yapmak için hazırız.”söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler