TİSKİ Arsin'de hizmet verecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü artık Arsin ilçesinde hizmet verecek.Arsin Belediyesi’ne ait Yeşilyalı belediye hizmet binası atılan imzalarla birlikte TİSKİ Genel Müdürlüğü’ne bedelsiz olarak devred

TİSKİ Arsin'de hizmet verecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü artık Arsin ilçesinde hizmet verecek.

Arsin Belediyesi’ne ait Yeşilyalı belediye hizmet binası atılan imzalarla birlikte TİSKİ Genel Müdürlüğü’ne bedelsiz olarak devredilirken, imza törenine Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Başkan Erdem Şen, imza töreninde yaptığı konuşmada “İlçemize büyük bir kurumu daha getirilmesi mutluluğunu yaşıyoruz. TİSKİ idari binası, yapılacak olan tadilat çalışmalarından sonra ilçemizde hizmete başlayacaktır. Ayrıca bu binayı Yeşilyalı Belediyesi Hizmet Binası olarak Yeşilyalı ’ya kazandıran eski Belde Belediye Başkanı Hüseyin Fidan’a ve ekibine teşekkür ediyorum. TİSKİ Genel Müdürlüğü, Yeşilyalı Mahallemize, Arsin ilçemize ve Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel