TIR'ın dorsesi yaya üst geçidine takıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın açılan dorsesi yaya üst geçidine takıldı. Dorseden kurtulan çekici ise yaklaşık 150 metre ileride durabildi. İşe yeni girdiği ve ilk iş günü olduğu öğrenilen sürücü, dorsenin açıldığını fark etmediğini söyledi.  Kaza,

TIR'ın dorsesi yaya üst geçidine takıldı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın açılan dorsesi yaya üst geçidine takıldı. Dorseden kurtulan çekici ise yaklaşık 150 metre ileride durabildi. İşe yeni girdiği ve ilk iş günü olduğu öğrenilen sürücü, dorsenin açıldığını fark etmediğini söyledi. 
 
Kaza, Ereğli Kepez Mahallesi'nde meydana geldi. Beton tesisine mıcır boşalttıktan sonra şehir merkezine hareket eden Ahmet Çetin'in (62) kullandığı 67 TZ 584 Dorse 67 TZ 583 çekici plakalı TIR'ın dorsesi açıldı. Sürücünün fark edemediği dorse, Kepez Mahallesi üst geçidine büyük bir gürültü ile çarptı. Dorseden ayrılan çekici yaklaşık 150 metre sonra durabildi. Olay yerine gelen Trafik ve Karayolları Müdürlüğü ekipleri yolda ve üst geçitte güvenlik önlemi almaya çalıştı. Yol tek şeritten ilerlerken TIR sürücüsü Ahmet Çetin, dorsenin kalktığını üst geçide çarpma anına kadar haberi olmadığını, beton tesisine mıcır boşalttıktan sonra şehir merkezine gittiğini söyledi.
 
Kazadan yaklaşık 20 dakika sonra üst geçidi kullanan öğrenciler TIR dorsesini üst geçitte görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar ise TIR'ın okul çıkışına denk gelmemesinden dolayı olası bir üzücü durumun yaşanmadığı yorumlarını yaptı.
Alınan önlemlerin ardından TIR dorsesinin kaldırılması için çalışma başlatıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Sürücü Ahmet Çetin ise ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Karakolu'na götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel