Tirebolulu Nakliyecilerden liman açıklaması

 Giresun’un Tirebolu İlçesi liman sahasında toplanan S.S. Nakliyeciler Kooperatifi üyeleri Tirebolu Balıkçı Barınağı’nın limana dönüştürülmesine karşı çıkanları protesto ederek basın açıklaması yaptılar.Tirebolulu Nakliyeciler Kooperatifi üyeleri Tirebolu

Tirebolulu Nakliyecilerden liman açıklaması

 

Giresun’un Tirebolu İlçesi liman sahasında toplanan S.S. Nakliyeciler Kooperatifi üyeleri Tirebolu Balıkçı Barınağı’nın limana dönüştürülmesine karşı çıkanları protesto ederek basın açıklaması yaptılar.

Tirebolulu Nakliyeciler Kooperatifi üyeleri Tirebolu Balıkçı Barınağı’nın bir bölümünü limana dönüştürülmesi ile ilgili çalışmalara destek vermek amacıyla liman sahasında bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Tirebolulu Nakliyeciler Kooperatifi üyeleri ile DSP Giresun İl Başkanı Hüseyin Olgun, Tirebolu Damperli Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ali Şahin, Doğankent Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hakkı Bayram, Tirebolu Kasalı Kamyoncular Kooperatifi Başkanı İsmail Veisoğlu, Tirebolu FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Metin Aydın, Tirebolu Demiryolu Platform Başkanı Sedat Pir ’in de katıldığı toplantıda Tirebolu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Halil Kadıoğlu, bir basın açıklaması yaparak, Balıkçı Barınağı’nın bir bölümünü limana dönüştürülmesiyle ilgili kararı desteklediklerini ve ilçeye liman kazandırmanın önemli olduğunu vurguladı.

Dünya ticaretinin yüzde 80’i ülke ticareti’nin yüzde 90’ı ise deniz yoluyla yapılmakta iken yıllardır deniz yolunu ihmal edildiğini belirten Tirebolu Kamyoncular Kooperatif Başkanı Halil Kadıoğlu, Ülke ve ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Tirebolu Limanı İşsizlikten kamyonları’nın zorunlu trafik sigorta paralarını dahi ödeyemeyen üyelerimizin mağdur olmaması için Tirebolu limanının açılması şarttır. Liman ve tren yolu Tirebolu için olmazsa olmazlarımızdandır. Bu barınak Tirebolu’ya yapılırken büyük olsun, ileride limana çevrilir diye düşünülerek yapılmıştır. Biz yıllarıdır liman yapılması hayaliyle yaşadık.

Kamyoncular olarak biz bu limanı balıkçı kardeşlerimizle birlikte kullanacağız. Bizleri balıkçı kardeşlerimizle karşı karşıya getirmek isteyen zihniyeti kınıyoruz. Çünkü liman istihdam noktasında işsizlere çare olacaktır. Hepimizin amacı evlerimize bir lokma ekmek götürmektir. Bizler nakliyeciler olarak limanın yapılmasında katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel