TIR'dan sünnet arabası yaptılar

Samsun'un Havza ilçesinde 5 yaşındaki Eren Özel'in sünnet düğünü için süslenen tır, görenlerin dikkatini çekti. Havza'da yaşayan Aydın Özel, sünnet ettirdiği oğlu Eren'i gezdirmek için arkadaşı Suat Yılmaz'a ait tırı "sünnet arabası" olarak tercih etti. E

TIR'dan sünnet arabası yaptılar
Samsun'un Havza ilçesinde 5 yaşındaki Eren Özel'in sünnet düğünü için süslenen tır, görenlerin dikkatini çekti.
 
Havza'da yaşayan Aydın Özel, sünnet ettirdiği oğlu Eren'i gezdirmek için arkadaşı Suat Yılmaz'a ait tırı "sünnet arabası" olarak tercih etti. Erkekliğe ilk adımı atan Eren, süslenen tırla ilçede gezdirildi.
 
Tırdan sünnet arabasının yer aldığı konvoy, görenlerin dikkatini çekti.
 
Aydın Özel, basına yaptığı açıklamada, oğlu Eren'in sünnet düğünü için değişik bir etkinlik yapma düşüncesini arkadaşı Suat Yılmaz ile paylaştığını, arkadaşının da nakliye işinde kullandığı tırı sünnet arabası yapabileceklerini söylediğini belirtti.
 
Bu ilginç fikrin ardından tırı süslediklerini dile getiren Özel, arkadaşı Yılmaz'a jestinden dolayı teşekkür etti.
 
Tırın sahibi Suat Yılmaz ise çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirterek, "Eren'in bu mutlu gününde ailesine destek olabildiysem ne mutlu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler