Tır dereye devrildi:1 yaralı

Kozlu beldesi Elmacık Köyü mevkisinde İbrahim Toygar (54) yönetimindeki 06 BT 175 plakalı mazot yüklü tır, yoğun sis nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan dereye devrildi.  Yoldan geçen başka bir sürücünün y

Tır dereye devrildi:1 yaralı
Kozlu beldesi Elmacık Köyü mevkisinde İbrahim Toygar (54) yönetimindeki 06 BT 175 plakalı mazot yüklü tır, yoğun sis nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan dereye devrildi. 
 
Yoldan geçen başka bir sürücünün yardımıyla tır içerisinden çıkarılan ve sağlık ekiplerince Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan Toygar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
İbrahim Toygar'ın araçtan çıkmasına yardım eden İsmail Yıldız (54), gazetecilere yaptığı açıklamada, yol güzergahında yoğun sis olduğunu ve kazanın da bundan dolayı olmuş olabileceğini belirterek, "Tırın şarampole devrildiğini tesadüfen gördüm. Kazayı gördükten sonra başka bir arabayı daha durdurdum. El feneri alıp aşağıya kadar indim. Sonra camı kırarak yaralıyı çıkardım. Ben görmesem bu kaza sabaha kadar fark edilemeyebilirdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel