Ticaret odasından hayırlı olsun ziyareti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Belediyeye ziyaretTrabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, bele

Ticaret odasından hayırlı olsun ziyareti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Belediyeye ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, belediyenin yeni hizmet binasına taşınması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurulduğu tarihten beri Trabzon ve ülkeye önemli katkıları olduğunu belirterek, “ Ticaret ve Sanayi Odamızı hizmet binamızda görmüş olmak bizim için gerçekten onur ve motive edici. Trabzon Ticaret Sanayi Odası tarihinden beri şehre en büyük katkıları olan mesleki ve sivil toplum kuruluşumuz. Belediyemizde her zaman desteklerini görmüştür. TTSO ile birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışmalar içerisinde bulunağımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

TTSO meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ise Ticaret Sanayi odası olarak belediye ile işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, “ Hep birlikte iç içe çalıştık. Geçmişten beri Belediyemizle hiçbir problemimiz olmadı. Trabzon için birlik ve beraberlik içerisin de bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni hizmet binası tüm belediye çalışanlarına ve Trabzon’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

TTSO Başkanı M.Suat Hacisalihoğlu ise yeni hizmet binasının hayırlı olsun dileklerini ileterek başladığı konuşmasına, “Belediyenin fiziki olarak böyle bir binaya ihtiyacı vardı. Ayrıca belediye teknik hizmet birimleri için de yeni bir hizmet binası yapılıyor. Yeni hizmet binalarıyla Trabzon belediyesinin vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmetler vereceğine inanıyorum. Ticaret Sanayi Odası olarak her zaman Belediyenin yanında ve destekçisiyiz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel