THK'den Trabzon Valiliğine ziyaret

Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Türk Hava Kurumu’nun 86. kuruluş yıldönümü münasebetiyle THK Trabzon Şube Başkanı Yunus Ofluoğlu ve beraberindekileri kabul etti.Türk Hava Kurumu’nun 86. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Vekili Mercan, “Türk Hava Kurumu b

THK'den Trabzon Valiliğine ziyaret

Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Türk Hava Kurumu’nun 86. kuruluş yıldönümü münasebetiyle THK Trabzon Şube Başkanı Yunus Ofluoğlu ve beraberindekileri kabul etti.

Türk Hava Kurumu’nun 86. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Vekili Mercan, “Türk Hava Kurumu bize devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün önemli miraslarından bir tanesidir. Ulu Önder’in ‘İstikbal göklerdedir’ ülküsüyle bizlere yol gösterdiği istikameti Türk Hava Kurumu bu zamana kadar başarıyla yerine getirmiştir. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapacağı her türlü çalışmalarda yardımcıları olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

Türk Hava Kurumu’nun kurulduğu günden bugüne kadar ülkemizin havacılık faaliyetlerine önemli katkıları olduğunu dile getiren Vali Vekili Mercan, “Türk Hava Kurumunun açmış olduğu bu yolda başka bir kurumun bu boşluğu dolduramamış olması THK’nın bu işi ne kadar iyi yerine getirdiğine işaret etmektedir. Tabi bu konuda Türk Hava Kurumu’nun bu çalışmalarına diğer kuruluşlarımızın da katkılarını beklemekteyiz” diye konuştu.

Türk Hava Kurumu’nun faaliyetlerinden bahseden Başkan Ofluoğlu ise, Türk Hava Kurumu’nun havacılıkta önde olduğunu ve Dünya’da alt yapısı bu kadar güçlü başka bir kuruluş olmadığını söyledi.

Konuşmaların ardından Türk Hava Kurumu’nun faaliyetleri içerisinde yer alan yamaç paraşütü kursuna katılıp, kursu başarıyla tamamlayanlara da sertifikaları verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel