TGC'nin en genç üyesi

 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin sevilen siması, meslektaşımız Emre Aktürk, baba olmanın heyecanını yaşadı, meslektaşlarının gösterdiği yakın ilgiden dolayı da mutluluğunu gizlemedi. Cemiyetteki görevinin yanında bir gazetede spor muhabirliği yapan Emre

TGC'nin en genç üyesi

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin sevilen siması, meslektaşımız Emre Aktürk, baba olmanın heyecanını yaşadı, meslektaşlarının gösterdiği yakın ilgiden dolayı da mutluluğunu gizlemedi.
 
Cemiyetteki görevinin yanında bir gazetede spor muhabirliği yapan Emre Aktürk, eşi Serpil Aktürk’ün Özel Karadeniz Hastanesi’nde dünyaya getirdiği 3 kilo 180 gram ağırlığındaki kızının adını Zeynep Eda koydu. 
 
Emre Aktürk, çok karmaşık duygular içinde olduğunu, ancak babalık duygusunun hiçbir şeye benzemediğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Emre Aktürk,  anne ve bebeğin sağlıkların yerinde olmasının mutlulukların en büyüğü olduğunun altını çizerek, özellikle kendisini yalnız bırakmayan meslektaşlarına teşekkür etti.
 
Haber61.NET ailesi olarak bizler de, Emre-Serpil Aktürk çiftinin bu mutluğunu paylaşıyor anne, baba ve bebeğe sağlıklı günler diliyoruz.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler