TESOB Başkanı Kara isyan etti!

Karayollarının Trabzon’da yaptığı ilgilç uygulamalara TESOB başkanı Metin Kara’dan da tepki geldi. Uygulamalara bir anlam veremediklerini belirten Kara,  “En kısa zamanda gidip bu uygulamanın amacını soracağım” dedi.TURİZME DARBEDİRTrabzon’da birçok yaptı

TESOB Başkanı Kara isyan etti!

Karayollarının Trabzon’da yaptığı ilgilç uygulamalara TESOB başkanı Metin Kara’dan da tepki geldi. Uygulamalara bir anlam veremediklerini belirten Kara,  “En kısa zamanda gidip bu uygulamanın amacını soracağım” dedi.

TURİZME DARBEDİR

Trabzon’da birçok yaptığı uygulama nedeniyle eleştiri konusu olan Karayolları en son işadamı Nihat Aydın'ın başladığı 5 Trilyonluk yatırıma yaptığı uygulamanın etkisi devam ediyor. İnşaat halindeki yeni işletmenin önünün çelik bariyerlerle kapatılmasına bir anlam veremediğini belirten TESOB Başkanı Metin Kara, “Akçaabat’ta Nihat Aydın'a yapılan uygulamayı anlamak mümkün değil. Trabzon ekonomisine ve turizmine büyük zarar veren bir uygulamaya imzasını attı. Özellikle turizme büyük bir darbedir bu uygulama. Biz biraz daha Trabzon ekonomisini canlandırmak için uğraşırken böyle enteresan uygulamalar bizim önümüzü kesiyor.” dedi.

HERKES EL ATMALI   

Esnafın durumunun zaten kötü olduğunu belirten Kara, “Trabzon’un bir çok sorunu var. Çoğuda ekonomik sorunlar. İhraçat her geçen gün geriliyor. Trabzon’da teşvik kaldırıldı. İşsizlik oranları gün geçtikçe gerilere doğru gidiyor. Sürekli yeni işsizler doğuyor. Esnaf zaten ekonomik darboğazla savaşıyor. Bu ortamda yeni bir işletme açıldığında büyük sevinç yaşıyoruz. Buna rağmen Trilyonluk bir yatırım yapılıyor orada. Büyük bir istihdam sağlanacak. Bunun önünü kesmenin bir anlamı yok. Buna herkes el atmalı. Siyasiler basın, halk. Bu böyle olmaz. Pazartesi günü bizzat Karayollarına giderek bu konuyla ilgili bilgi isteyeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel