Tesisleri ayı bastı

Artvin’in Şavşat ilçesinde tel örgüleri aşan bir ayı, turistik tesise girdi.Paniğe neden olan ancak kimseye zarar vermeyen ayı, güvenlik kameraları ile görüntülendi. Artvin'de ayılar güvenlik kameralarına yakalanmayı sürdürüyor. Şavşat-Ardahan yolu 8. kil

Tesisleri ayı bastı

Artvin’in Şavşat ilçesinde tel örgüleri aşan bir ayı, turistik tesise girdi.

Paniğe neden olan ancak kimseye zarar vermeyen ayı, güvenlik kameraları ile görüntülendi.
 
Artvin'de ayılar güvenlik kameralarına yakalanmayı sürdürüyor. Şavşat-Ardahan yolu 8. kilometrede Kocabey Köyü’nde yer alan Pansiyon'a öğle saatlerinde gelen ayı, tel örgüleri aşarak tesise girdi.
 
Ayı tesiste yer alan köpeğin kovalaması sonucu tesisten dışarı çıktı. Tesis çalışanları bu sırada kısa süreli panik yaşadı. Ayının görüntüleri tesis içerisinde bulunan güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde de 2 yavru ayı Artvin'in Arhavi ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki tünelde görüntülenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler