"Terör örgütü üyesi" Trabzon'dan yola çıktı ve...

Samsun'da, 'terör örgütü DHKP/C üyesi olmak'tan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 33 yaşındaki Zeynep Bakır, polis tarafından yakalandı. Şüpheli, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.Evli ve 1 çocuk annesi Zeynep Bakır, 20

"Terör örgütü üyesi" Trabzon'dan yola çıktı ve...

Samsun'da, 'terör örgütü DHKP/C üyesi olmak'tan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 33 yaşındaki Zeynep Bakır, polis tarafından yakalandı. Şüpheli, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Evli ve 1 çocuk annesi Zeynep Bakır, 2009 yılında Trabzon'da yasa dışı bir eyleme katıldığı iddiasıyla Erzurum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yargılandı. Bakır, 'terör örgütü DHKP/C üyesi olmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmalara katılmayan Zeynep Bakır hakkında, mahkeme tarafından yakalama emri çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ceza aldıktan sonra yakalanmamak için sürekli yer değiştiren Zeynep Bakır'ın Trabzon'dan bir yolcu taşıma firmasına ait otobüsle İstanbul'a gideceğini belirledi. Samsun-Trabzon karayolu üzerinde bekleyen ve ellerinde şüphelinin fotoğrafı bulunan polis, söz konusu firmaya ait otobüsü Tekkeköy İlçesi Kirazlık mevkiinde durdurup Zeynep Bakır'a kimlik sordu. Şüpheli, polislere, üzerinde kız kardeşinin fotoğrafı bulunan ehliyeti kendi kimliğiymiş gibi gösterdi.

Gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürülen Bakır, sevk edildiği adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel