Terhisine 2 ay kalmıştı

 Tunceli'de dün gece PKK'lı teröristlerin karakola yaptıkları saldırıda şehit olan jandarma komando er 21 yaşındaki Mustafa Akar'ın, Samsun'daki ailesine acı haber bu sabah ulaştı. Annesi ve babası 15 yıl önce boşanan şehit Mustafa Akar'ın, iki kardeşiyle

Terhisine 2 ay kalmıştı

 

Tunceli'de dün gece PKK'lı teröristlerin karakola yaptıkları saldırıda şehit olan jandarma komando er 21 yaşındaki Mustafa Akar'ın, Samsun'daki ailesine acı haber bu sabah ulaştı. Annesi ve babası 15 yıl önce boşanan şehit Mustafa Akar'ın, iki kardeşiyle birlikte İzmir'de yaşadıkları belirtildi.
 
Jandarma Komando Er Mustafa Akar'ın şehit olduğu haberi memleketi Samsun'un Ayvacık İlçesi Orhangazi Mahallesi'nde oturan yakınlarını acıya boğdu. Şehidin, annesi Semiha Sarıoğlu ile babası Hayri Akar'ın boşanmaları üzerine, ablası 23 yaşındaki Çiğdem ve 17 yaşındaki kardeşi İbrahim ile birlikte İzmir'de yaşadıkları belirtildi.
 
Terhisine 2 ay kalan Mustafa Akar'ın üvey babası Celal Sarıoğlu'nun evine Türk bayrakları asıldı. Askere gitmeden önce inşaatlarda çalışan Mustafa Akar'ın cenazesi bugün askeri uçakla Samsun'un Çarşamba Havaalanı'na getirilecek.
 
Şehit er Mustafa Akar, yarın Ayvacık İlçesi'nde yapılacak törenle toprağa verilecek.
 
CENAZESİ SAMSUN'A GETİRİLDİ
 
Tunceli'de PKK'lı teröristlerin karakola düzenlediğ saldırıda şehit olan jandarma komando er Mustafa Akar'ın cenazesi, memleketi Samsun'a getirildi. Askeri uçakla Samsun'un Çarşamba Havalanı'na getirilen cenazeyi Samsun Valisi Hüseyin aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Yusuf Ziya Yılmaz, kağıt toplayarak geçimini asğlayan şehidin öz babası Hayri Akar, şehit annesi Semiha Sarıoğlu, şehidin üvey babası Celal Sarıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarınnı temsilcileri ile askerler karşıladı.
 
Uçaktan indirilen şehit er Mustafa Akar'ın cenazesi askerler tarafından cenaze aracına taşınırken, acı haberi aldıktan sonra rahatsızlanan ve sürekli gözyaşı döken şehit annesi Semiha Sarıoğlu, "Yavrum bana böyle mi söz vermiştin? Böyle mi gelecektin kuzum?" diyerek ağıtlar yaktı. Fenelaşan şehit annesine 112 acil servis görevlileri ambulansta müdehale etti. 
 
Şehit jandarma komando er Mustafa Akar'ın cenazesi daha sonra Ayvacık İlçesi'ne götürüldü. Şehidin cenazesinin yarın öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel