Tereyağından cami maketi yaptı

Rize'de bir markette şarküteri reyonunda çalışan Recep Yazar, 40 kilogram tereyağı kullanarak cami maketi yaptı.Rize merkezde bulunan Hapeloğlu Market'te şarküteri reyonunda çalışan Recep Yazar, 40 kilogram Akçaabat tereyağı kullanarak bir cami maketi yap

Tereyağından cami maketi yaptı

Rize'de bir markette şarküteri reyonunda çalışan Recep Yazar, 40 kilogram tereyağı kullanarak cami maketi yaptı.

Rize merkezde bulunan Hapeloğlu Market'te şarküteri reyonunda çalışan Recep Yazar, 40 kilogram Akçaabat tereyağı kullanarak bir cami maketi yaptı.

Altı saat süren bir çalışma sonrası tamamladığı cami maketini markette sergileyen Recep Yazar, camiye Yağcılar Camii adını verdi.

Tereyağının markete promosyon olarak geldiğini ve aklına yağdan cami yapmak fikri geldiğini söyleyen Recep Yazar, müşterilerin de cami maketine büyük ilgi gösterdiğini, camiyi görmek için markete gelenler olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler