Temizlik işcilerine sağlık taraması

Trabzon Belediyesi temizlik işlerini yürüten Teknik Katı Atık şirketi bünyesinde çalışan işçi, şoför ve idare personele kapsamlı sağlık taraması yapıldı.Tam teşekküllü tahlil laboratuarından getirilen sağlık personelleri ve cihazlarla gerçekleştirilen sağ

Temizlik işcilerine sağlık taraması

Trabzon Belediyesi temizlik işlerini yürüten Teknik Katı Atık şirketi bünyesinde çalışan işçi, şoför ve idare personele kapsamlı sağlık taraması yapıldı.

Tam teşekküllü tahlil laboratuarından getirilen sağlık personelleri ve cihazlarla gerçekleştirilen sağlık taramasında, işçi, şoför ve idare personel; kan sayımı, akciğer röntgen filmleri, işitme testleri, göz muayenesi ve solunum fonksiyon testlerinden geçirildi.

Yetkililer,300 personelin sağlık taramasından geçirildiğini belirterek, her yıl yapılan geniş kapsamlı sağlık taramasının ardından herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşan işçilerin tedavilerinin yapılması için hastaneye sevk edildiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel