Temiz futbol için 2 metrelik ekmek yaptı

Gümüşhane’de fanatik Trabzonsporlu fırın ustası Hakkı Karabulut, şike olaylarına tepki göstermek için üzerinde ‘temiz futbol istiyoruz’ yazan 2 metrelik ekmek yaptı.Kent merkezinde bulunan fırında çalışan Karabulut, şikeye tepkisini farklı bir şekilde dil

Temiz futbol için 2 metrelik ekmek yaptı

Gümüşhane’de fanatik Trabzonsporlu fırın ustası Hakkı Karabulut, şike olaylarına tepki göstermek için üzerinde ‘temiz futbol istiyoruz’ yazan 2 metrelik ekmek yaptı.

Kent merkezinde bulunan fırında çalışan Karabulut, şikeye tepkisini farklı bir şekilde dile getirdi. Çalıştığı fırında yaptığı 1 metre 80 santimetre boyunda ve 15 kilogram ağırlığındaki ekmeğin üzerine susamla “Temiz futbol istiyoruz” yazan Karabulut, ekmeği fırının camlı rafına yerleştirdi.

Fanatik Trabzonspor taraftarı olan Karabulut, artık futbol izlemekten zevk almadıkları için böyle bir yola başvurduklarını belirterek, “3 Temmuz’dan bu yana yaşanan olaylar bizi futboldan soğuttu. Futbol Federasyonu ne kadarı verecekse bir an önce versin. Yargı kararını verdi. Kupa bizim. TFF bir an önce kararını versin.” dedi.

Yaptığı meslek gereği tepkisini bu şekilde dile getirdiğini kaydeden Karabulut, “Farklı bir meslekte de uğraşıyor olsaydım tepkim mesleğimin gerektirdiği şekilde olurdu. Türkiye’nin bir çok şehrinde Trabzonspor için taraftarlar sokaklara dökülmektedir. Artık bu tepkilere karşılık olarak somut bir adım atılmasını istiyoruz. Temiz futbol demek, şike bayrağının önüne geçmek demektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel