Temel Moskova'nın şifresini çözecek

Gösterildiği ilk günden bugüne kadar büyük beğeni toplayan ve 2 milyon gişeyi bulan Sümela’nın Şifresi-Temel’in ikincisi "Temel Moskova'nın Şifresi" için start verildi. Filmin yönetmeni Trabzonlu Adem Kılıç ve filmin senaristi Yılmaz Okumuş, ikinci filmde

Temel Moskova'nın şifresini çözecek

Gösterildiği ilk günden bugüne kadar büyük beğeni toplayan ve 2 milyon gişeyi bulan Sümela’nın Şifresi-Temel’in ikincisi "Temel Moskova'nın Şifresi" için start verildi. 

Filmin yönetmeni Trabzonlu Adem Kılıç ve filmin senaristi Yılmaz Okumuş, ikinci filmde yer alan Moskova sahneleri için Rusya’da incelemelerde bulundular. Haziran başında Moskova’da çekimleri başlayacak olan filmin 30 Kasım tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Yönetmen Adem Kılıç, “Moskova’da çok güzel karşılandık. Çok memnun kaldık. Yeni filmimizde yeni sürprizler olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel