Telefon sipariş etti, bakın ne çıktı

Zonguldak'ta internet üzerinden cep telefonu sipariş eden vatandaş, kargoyu açtığında neye uğradığını şaşırdı. Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşayan M.K., internet sitesi üzerinden cep telefonu siparişi verdi. Telefon ücretini de 100 TL olarak PTT'ye yat

Telefon sipariş etti, bakın ne çıktı

Zonguldak'ta internet üzerinden cep telefonu sipariş eden vatandaş, kargoyu açtığında neye uğradığını şaşırdı. 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşayan M.K., internet sitesi üzerinden cep telefonu siparişi verdi. Telefon ücretini de 100 TL olarak PTT'ye yatıran M.K., gelen kargoyu da teslim aldı. Kargoyu açan M.K., kutunun içinde 1 adet siyah bilgisayar kulaklığı ile 1 adet kırmızı renkli kablo olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı. İnternet sitesine ait olan telefon hattını arayan M.K., karşıdaki kişiye dolandırıldığını ve şikayetçi olduğunu söyleyince hakarete uğradı. Bunun üzerine Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen M.K. şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel