Telefon Hatlarına Bakım

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Piraziz İlçesi'ne bağlı Bozat Beldesi ile Büyükada Köyü arasında çalışan fiber optik kabloda arıza meydana geldiği belirtildi. Açıklamada, arızanın giderilmesi için 10 Ağustos Cum

Telefon Hatlarına Bakım

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Piraziz İlçesi'ne bağlı Bozat Beldesi ile Büyükada Köyü arasında çalışan fiber optik kabloda arıza meydana geldiği belirtildi.

 Açıklamada, arızanın giderilmesi için 10 Ağustos Cuma gecesi bakım çalışmalarının yapılacağı ifade edilerek, bu nedenle Bulancak İlçesi'ne bağlı Kovanlık ve Aydınlar Beldeleri ile Piraziz İlçesi'ne bağlı Bozat Beldesi ve buralara bağlı Bayındır, Damudere, İcilli, Hisarkaya, Büyükada ve Cindi Köyleri'nde 00.00 ila 04.00 saatleri arasında iletişim kesintisine gidileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel