Teknoloji Bakanı nikah şahidi oldu

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon'da nikah şahitliği yaptı.Bakan Işık, eşi Nigar Işık'ın kuzeni olan Kübra Aktürk ile Yakup Eski çiftinin Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki nikah törenine katıldı.Çifte ömür boyu mutluluk ve huzu

Teknoloji Bakanı  nikah şahidi oldu

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon'da nikah şahitliği yaptı.

Bakan Işık, eşi Nigar Işık'ın kuzeni olan Kübra Aktürk ile Yakup Eski çiftinin Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki nikah törenine katıldı.

Çifte ömür boyu mutluluk ve huzur dileyen Işık, törende yaptığı konuşmada, "En kötü günleri bugünkü gibi olsun. Rabbim inşallah onları bir yastıkta kocatsın ve vatanımıza hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Evlilikte zaman zaman zorluklar, çözmemiz gereken problemler çıkabilir. İşte bu sorunları geçmek için bir tek sevgiye ihtiyacımız var. Aranızdaki sevgi ve muhabbet güçlü olursa hiçbir sıkıntı sizin için aşılamaz olmaz" diye konuştu.

Bakan Işık, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını daha iyi koruyacağını söylediği Kübra Aktürk'e verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun nikahını kıydığı çiftin şahitliklerini Işık'ın yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Rize Valisi Ersin Yazıcı ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel