Tekke'nin kayınpederine saldırı

Fatih Tekke'nin Kayınpederi Trabzonsporun eski sağbeki Aziz  Öğütcen ve oğlu Teyfik Fikret Öğütcen  saldırıya uğradı.Şu anda Trabzon Fatih Devlet hastanesinde tedavi altında bulunan Aziz ve Teyfik Fikret Öğütcen'in tedavileri devam ediyor. Fatih Tekke'nin

Tekke'nin kayınpederine saldırı

Fatih Tekke'nin Kayınpederi Trabzonsporun eski sağbeki Aziz  Öğütcen ve oğlu Teyfik Fikret Öğütcen  saldırıya uğradı.

Şu anda Trabzon Fatih Devlet hastanesinde tedavi altında bulunan Aziz ve Teyfik Fikret Öğütcen'in tedavileri devam ediyor.

Fatih Tekke'nin kayınpederi  Trabzonsporun eski sağbeki  Aziz Öğütcen'in kafasına ve vücudunda çeşitli darp izleri olmasına rağmen hayati tehlikesi bulunmazken, oğlu Tevfik Fikret Öğütcen ise yoğun bakımda tedavi görüyor.

Olay Nasıl Gelişti:

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Fatih Tekke'nin Bacanağı oturduğu 1. No' lu Beşirli mahallesindeki  bir sitede bulunan evine gelen pazarlamacılar tarafından değerli hediyeler kazanacağı vaadiyle dolandırıldı.

Dolandırıldığını anlayan Fatih Tekke'nin Kayınpederi Aziz ve kayınbıraderi Teyfik Fikret  Öğütcen dolandırıcıların peşinden gitti.  Baba - oğul taksiye binerken yakaladıkları dolandırıcılar ve arkadaşları tarafından darp edildi.

Fatih Tekke'nin kayınpederi eski Trabzonsporlu futbolu Aziz Öğütcen ayakta tedavi edilirken Fatih Tekke'nin kayınbiraderi Teyfik Fikret Öğütcen  hastane'de gözetim altında tutuluyor.

Haber61.net'in edindiği bilgilere göre olay şöyle gelişti;

Öğütcen ailesinin oturduğu 1. Nolu Beşirli mahallesindeki dairelerine gelen ve kendilerinin Üniversite Öğrencisi olduğunu söyleyen Son derece düzgün giyimli kişiler şampuan pazarladıklarını ve ''Tanıtımını yaptığımız bu ürünün içerisinde cep telefonu, pırlanta yüzük ve cumhuriyet altını gibi çeşitli hediyeler var.  Hediye çıkmadığı takdirde deterjanı ücretsiz olarak veriyoruz. Hediye çıktığı takdirde ise 50.00 TL ücret alıyoruz.”  diyerek evde bulunan Nalan Öğütcen'e  50.00 TL karşılığında şampuan ve hediye çeki sattılar. Satın aldıkları ürünün ve hediyenin değersiz olduğunu gören  aile dolandırıldıklarını anladılar.

Olaydan daha sonra haberdar olan ve dolandırıldıklarını düşünek şahısların peşine giden baba – oğul pazarlamacıları taksilerine binerken yakaladı. Ancak Aziz ve Tevfik Fikret Öğütcen  birdenbire dolandırıcıları taşıyan taksiden inen 5 kişilik grubun saldırısına uğradı.

Dolandırıcılar ve arabada bekleyen arkadaşları tarafından darp edilen Aziz ve Tevfik Fikret Öğütcen derhal ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye götürülen Fatih Tekke'nin kayınpederi Aziz Öğütcen ayakta tedavi edilirken Aziz Öğütcen'in oğlu   Tevfik Öğütcen ise Fatih Devlet hastahenesinde  gözetim altında tutuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel